Sivujen toteutus © Juoksijain Sukutieto 2014

Team Humeeti

Humeeti syntyi 25.5. 1998 Jukka ja Vuokko Salosen tallissa Porin Lyttylässä.

Team Humeeti syntyi pari viikkoa myöhemmin Helsingin Viikissä Kotieläintieteen päivillä auditorion takapenkissä. Mikko Kommeri innostui ostamaan Salosten puolikkaan grafiitinharmaasta orivarsasta.

Mikko Kommeri Hollolasta ja Timo Välimäki Ulvilasta ovat siitä lähtien omistaneet kulomustaksi sittemmin varsanäyttelyssä merkityn oriin ja oppineet miten kulomusta hevonen muuttaa väriään.

Ori on ollut valmennuksessa ja siitoskäytössä eri paikkakunnilla. Parhaat vuotensa se vietti Kankaanpäässä Kimmo ja sittemmin Sanna Päivikkeen tilalla ja heidän valmennuksessaan tuli makeimmat voitot. Oriasemana oli viereinen Multisilta. Sitten oli vuorossa Heikki Torvisen talli Jämsän raviradalla ja seuraavaksi Tom Erikssonin talli Vihdin Haimoossa. Sieltä ori palasi Saku Mikkolalle Längelmäelle, jossa se oli käynyt hyppäämässä jo Jämsän aikaan.

Kilpailu-uran päätyttyä Humeeti siirtyi Veli-Erkki ja Katri Paavolan Kaustisen ravitallille siitosoriiksi ja palasi sieltä syksyllä 2012 Päivikkeen kautta juurilleen Poriin. Kesän 2013 Humeeti vaikutti Rehulan tilalla ja jatkaa siellä.